[Нов продукт] Advantus Oral Flea Treate Soft Chews for Dogs

ADDTHIS BOTHONSSHARE към FacebookFacebookBookShare до Twittertwittertwittershar

Оралните превантивни вещества са станали популярни сред родителите на домашни любимци като чиста, безопасна алтернатива на актуалните лечения за „спот-на бълхи. Предоставянето на домашен любимец на домашния любимец или меко дъвченето, за да убиеш бълхите бързо, е много по -лесно от прилагането на мазна, разхвърляна превантивна бълха. Досега, ако искате да дадете на домашния си любимец лечение на бълхи, трябваше да получите рецепта от вашия ветеринарен лекар. За да отстрани този проблем, Bayer създаде Advantus Oral Flea Treatment Soft Chews за кучета, алтернатива без рецепта на лекарството за дъвчене на рецепта. Тези пикантни меки дъвчета могат да се използват безопасно като краткосрочна или дългосрочна опция за контрол на бълхи, която не изисква посещение на ветеринар.

Недостатъци на локални лечения на бълхи

Ако някога сте използвали актуални превантиви за бълхи, за да закрепите кучето си за домашни любимци от бълхи, знаете, че инструкциите за предупреждения и използване могат да бъдат обезсърчаващи. Много ви инструктират да разделите косата на гърба на вашия домашен любимец и да изтръгнете тръбата, за да нанесете достатъчно от течността, но не твърде много, тъй като може да се спусне по страните на вашия домашен любимец. Точното поставяне е от решаващо значение, така че вашето домашно куче да не може да го оближе, но все пак е осигурена пълна ефективност.

В някои случаи е необходимо и в някои случаи да предпазите домашния си любимец от водата за определен период от време и далеч от други семейни домашни любимци и деца след прилагане на актуална лечение с бълхи. Друг недостатък е възможността за неблагоприятни кожни реакции като изгаряне, изтръпване, сърбеж, зачервяване или изтръпване. Всичко това може да се почувства малко страшно и да изпрати някои загрижени родители на домашни любимци, които търсят други алтернативи.

Предимства на дъвчещата лекарство за бълхи за кучета

Развитието на устните превантивни вещества е широко обхванато от ветеринарни лекари и домашни любимци. Хапчетата от бълхи и меките дъвчета обикновено са ароматизирани, така че те са лесни за администриране и не изискват престой за вашия домашен любимец. Няма бъркотия, няма нужда да изолирате семейни домашни любимци от останалата част от семейството и няма притеснения относно къпането или плуването.

Най -доброто в лечението с орални бълхи е, че те са били 11,5% много по -ефективни от актуалните превантивни вещества! Страничните ефекти за много лечения за дъвчене са редки и не са сериозни, състоящи се като цяло от случайни повръщане или меки изпражнения. Разбира се, те варират от продукт до продукт, така че е най -добре да прочетете етикета или вложката на пакета за пълни подробности.

Advantus Oral Flea Treate Soft Chews for Dogs Убийте бързо бълхите

Advantus Oral Flea лечение Меките дъвчета за кучета са формулирани, за да елиминират бързо възрастни бълхи на вашето домашно куче – без рецепта.

Тези пикантни меки дъвчащи успешно убиват 96% от възрастните бълхи в рамките на 4 часа след администрацията. Те са безопасни и ефективни за кучета и кученца на възраст над 10 седмици, тежи над 4 фунта.

С Advantus няма ограничения за къпане или плуване и няма моментни „карантини“ на лекувани семейни домашни любимци, както при актуални лечения за бълхи. Тази одобрена от FDA формула е безопасна за използване с превантивни средства за сърдечни червеи, кортикостероиди, антибиотици, ваксини, де-червеи и шампоани.

Advantus се предлага в две дозирания: 7,5 mg за кучета и кученца на възраст 10 седмици или повече и 4-22 фунта и 37,5 mg за кучета на възраст 10 седмици или по-възрастни и тегло между 23-110 фунта.

Независимо дали се нуждаете от бързо, без рецепта за остра проблем с бълхите или ежедневна алтернатива на месечните локални Advantus орални лечения с меки дъвчета за кучета е идеалното решение.

Спечелете безплатен Advantus Oral Flea Treate Soft Chews за кучета!

Има ли нужда от вашето домашно куче Advantus орално лечение на бълхи меки дъвчета за кучета? Просто оставете коментар по-долу и споменете кой размер ви е необходим (7,5 mg за кучета и кученца 4-22 паунда или 37,5 mg за кучета 23-110 фунта) за шанс да спечелите безплатен Advantus Oral Treate Soft Chews за кучета от 1800petmeds !

Един победител ще бъде избран на случаен принцип в сряда, 29 март 2017 г., така че всеки, който участва, има шанс да спечели! (Ограничено до жителите на САЩ) Успех!

Поздравления за победителите в рисунката: Dot A. (37.5mg) и Maria G (7.5mg). Потърсете имейл от нас относно заявяването на вашата награда.

Dogsflea и TickGiveAwaysNew продукти

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Топлинни цикли при кучета и котки
Next post Soft Kitty, Warm Kitty … на тост котешко легло