PET TUNES CANINE & FENELY от PET Acoustics

PET TUNES CANINE & FENELY от PET Acoustics са говорители на Bluetooth®, предварително заредени с модифицирана честота музика, клинично доказани, че намаляват напрежението и спокойно кучешко и котешко поведение.

PET мелодии кучешки от Pet Acoustics $ 59.99

Кучешките на домашни любимци решават тревожност за раздяла, шумови фобии, прекомерно лай и котешки мелодии решават екологичния стрес, гръмотевичните бурни нерви, нощната активност. Те са идеални за ветеринарни изпити, след операция, отглеждане, райони на развъдник и обучение. Мелодиите за домашни любимци са преносими за пътуване, а родителите на домашни любимци ги обичат за домашна употреба. Играе 24/7 или до 8 часа безжично.

Предварително заредени с кучешка или котешка музика

Bluetooth високоговорители двойки с цифрови устройства

1GB микро SD карта

USB зарядно-ласти 5-10 часа

Вграден режим на повторение за цял ден игра

PET TUNE FENELY от PET Acoustics $ 59.99

PET Acoustics предоставя отчетлива гама от иновативни специфични за видовете продукти, базирани на чувствителността към слуха на PET. Науката зад Pet Acoustics Products е специален процес, при който честотите и нивата на децибели са модифицирани за остра чувствителност на слуха на PET. Предлагането на идеални звукови среди за животните е естествен и дълбок метод, който свежда до минимум напрежението и балансира поведението. Резултатите са измерими и повтарящи се.

Международно признатият композитор, изследовател и звуков бихевистист, пробив на Джанет Марлоу помогна на хиляди животни и родители на домашни любимци, ветеринарни лекари и обучители за разрешаване на звуково-задействано поведение на напрежение.

Източник Акустика на домашни любимци

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Soft Kitty, Warm Kitty … на тост котешко легло
Next post Преглед: Вътрешният живот на котките