Лео харесва новата си къща

AddThis Bonding Buttonsshare към FacebookFacebookBookShare до Twittertwittertwittershare до PinterestPinterestPinterShare до Moreaddthismore5

Миналия уикенд ние вдигнахме живота на Лео, като се преместихме в нов апартамент, както и той, разбираемо, не беше доволен от това. Дните, в които го поех след работа, както и в събота, той беше развълнуван да провери местоположението, както и да подуши всяка пукнатина, както и ъгъл. Въпреки това, след като предварителното удоволствие се използва, той беше ясно стресиран, както и нямаше да се отпусне, докато не отидохме в къщата за през нощта.

В неделя, в деня, в който преместихме огромните си мебели (легло, диван и т.н.), пуснах Лео в дневния лагер, отчасти, за да не е в метода, както и потенциално да се нарани, но също така, за да го държим зает като Както и да се уверите, че той е толкова изтощен от напрежението, когато го заведохме в новата му къща за първата му вечер.

Първата му нощ мина изключително добре. Отначало той не искаше да влезе в щайгата си (нещо, което се въздържа да прави, защото беше на около 3 месеца), но след малко привързаност, както и допълнителни лакомства, той влезе. На практика секунди по -късно той беше нежелателен, както и да бъде нежелателен, както и да бъде нежелателен, както по метода му да заспи за през нощта. На следващия ден, когато получихме къща от работа, грабнахме топка, заведохме го в кучешкия парк в нашата общност, както и играхме извличане, докато слънцето залезе.

Още от първите две нощи Лео е напълно удобен, както и около новото ни място. Той е много по -развълнуван, за да получи къща от работа, както и обича да се простира на страхотните етажи (имахме килим на старото си място).

Сега трябва да работим върху неговите умения за извличане … (виж видео).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bull Terrier са топ куче в Обединеното кралство
Next post Топлинни цикли при кучета и котки