Получаване на цветен шнур

от Dawn Oboy
4 ноември 2013 г.
Докато виждаме много повече, както и много повече от него, карането на палтото на пудел не е просто нова прищявка. В началото на 19 век ковчезите са изключително типични, както и често срещани в шоуто. Корбингът не е непосредствен стил на подстригване. Ако не можете да се справите с вашия пудел, който изглежда доста неблагоприятен в продължение на няколко месеца в предварителните етапи, този стил не е за вас. Когато се образуват шнуровете, поддържането на палто за домашни любимци е доста просто.

Какво представляват шнурите?

По принцип шнурите се управляват матиране. Много пудел палта, когато са мокри, се разделят на рифове. Тези звънене, когато са оставени сами, в крайна сметка в крайна сметка бяха шнурите. Това са думите на скъп добър приятел, както и на колегата си, Барб Хувър от Ливънворт, Канзас. Многобройни разбират барба от The Groomers Lounge или Groomers.net. Barb има три пудели, които са в различни етапи на връв. Адди, нейната шестгодишна, има добре оформени шнурове с дължина около осем до десет инча. Като добър приятел на Цветната кралица, Барб беше повлиян да оцвети Адди, както и аз просто умирах, за да видя шнурите многоцветни!

„Трябва да се уверите, че ще изберете цвят, който наистина харесвате, тъй като той няма да избледнее от шнурите, както и с почистено покритие, както и не можете просто да го отрежете“, заявява Хувър. Тя беше заседнала с оранжеви уши за една година, както и половина, преди да избледнее, както и да израсна достатъчно, за да отреже няколко от дължината на кабела, както и да покрие останалите с още един цвят.

За да оцвети шнурите с полуперманатно багрило, Barb разредена Queen of Color Pink Petunia (един от любимите ми) в бутилка с клечка, както и да я напръска, като го работи в шнурите. Трябва да сте сигурни, че повдигате шнурите, за да проверите за пропуснати петна. Разделете ги, преди да започнете да гарантирате дори цвят за предварително оцветяване. Тъй като се напръска, както и от изключителното количество изплакване, то е доста мокро. След като изчакате времето за обработка от около 30 минути, изплакнете, изплакнете, изплакнете, изплакнете, изплакнете, изплакнете, изплакнете, изплакнете, изплакнете, о, както и изплакнете отново! Барб заявява, че има проблеми с изтичането на цвят на нецветните зони, независимо какво прави, защото няма бързо изплакване, за да се предотврати. Оставянето на необвързаните райони не се разпусна, докато по -късно ще помогне да го хванете. Клижете тази част след изсъхване. Той подпомага някои, колкото и да е досега, това не е трик доказателство.
Реклами

От своя страна пожелах да видя Адди в многоцветни шнурове. Съвсем наскоро имах възможността да направя това на All American Grooming Show в Чикаго. Адди беше отличен спорт, тъй като използвах боя за домашни любимци, както и тебешир за домашни любимци, за да постигна този отличен ефект. С боя за домашни любимци вдигнах всеки шнур, който исках да оцветя, както и напръсках цвета върху долната половина на шнура. За тебеширката за домашни любимци беше също толкова лесно да разтривам палеца си по тебеширния тебешир, както и след това да го разтривам върху шнура. Адди спеше с нас в хотелското пространство с абсолютно никакъв трансфер на цветове от боята за домашни любимци или тебеширката за домашни любимци, както и когато беше къпана два дни по -късно, целият цвят беше изчезнал от шнурите, с изключение на кралицата на розовата петуния. Адди се върна към типичния си цвят в розовото! Отлично е да се разбере, че дори кабелните палта могат да бъдат с цветни шнур!

Обща сума

110

Акции

12

0

98

0

0

Реклами

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PetMeds® Dental Chews и лакомства за кучета и котки