PetMeds® Dental Chews и лакомства за кучета и котки

AddThis Bonding Buttonsshare към FacebookFacebookBookShare до Twittertwittertwittershar

Стоматологичният тартар и пародонталната болест не са само проблеми за нас хората; Те също са при животни, особено при домашни любимци и старши домашни любимци. Оставеното нелекувано, пародонтална болест може да доведе до дискомфорт, загуба на зъби и вторична инфекция в устата и други области на тялото. За щастие, има множество безопасни и ефективни зъбни дъвчета, които могат да помогнат на собствениците на домашни любимци да избегнат прогресиращо пародонтално заболяване.

Една от най -съществените насоки е да се гарантира, че кучетата винаги се посещават, когато дъвчат всякакви сурови или дъвчащи. Продукти като Nylabone помагат за контрол на плаката и чисти зъби в допълнение към масажирането на венците. Тези продукти са много издръжливи и дълготрайни за много домашни любимци. Множество найлонови дъвчета имат малки влакна, които в крайна сметка ще бъдат дъвчени, и погълнати и преминават безопасно в столчето.

Докато суровините са несмилаеми, краве копита предлагат на животните храносмилателни протеини и имат силна привлекателна миризма, когато са влажни за много домашни любимци. Открих, че копитата на кравите са проблематични при много животни, ако се приемат в големи количества. И суровите кожи, и свинските уши трябва да се отнемат, когато кучешката ги е дъвчела до размер, достатъчно малък, за да може кучешкият да преглътне.

Любимите ми стоматологични продукти за животни са C.E.T Chews and Treats, които помагат за почистване на зъбите и освежаване на дъх, в допълнение към намаляването на бактериите и натрупването на татар. Ензимната система на дуела се бори с вредното натрупване на бактерии, както и освежава дъха на вашия домашен любимец и служи като естествен антисептик.

Вашият домашен любимец има ли любимо лакомство за дъвчене или зъбно дъвчене? Моля, споделете вашите коментари по -долу!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Planet Pet Dog Orbee-Tuff Strobe LED Light Interactive Sphere
Next post Получаване на цветен шнур